Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Fotowedstrijd jarig molen de Vlijt met High Tea voor de winnaar

Zaterdag 14 september is het 40 jaar geleden dat molen de Vlijt in gebruik werd genomen. En dat laat het Comité molen de Vlijt niet ongemerkt voorbij gaan. Eén van de onderdelen is een fotowedstrijd met als motto 'Het perfecte molenplaatje'.

Fotowedstrijd jarig molen de Vlijt met High Tea voor de winnaar

Onderstaand de voorwaarden voor deze wedstrijd. Iedereen kan zijn of haar opname inzenden waarna een vakjury bestaande uit vakfotograaf Henri van der Beek en vormgever Albert Kraan van Printschop Van der Most. Zij kiezen uit de inzendingen 10 foto's die op groot formaat worden uitgeprint. Deze geselecteerde foto's worden op zaterdag 14 september geëxposeerd en het publiek kan dan haar stem uitbrengen. De mooiste foto wordt beloond met een High Tea voor vier personen op Vrieze's Erfgoed verzorgd door EETIT.

Poseren

Speciaal voor deze fotowedstrijd gaat molen de Vlijt op zaterdag 10 augustus van 10.30 tot 15.00 uur 'poseren'. Molenaar Bert Hanekamp is aanwezig en het is dan ook mogelijk om foto's van het interieur van de molen te maken. Inzenden van de foto's kan via perfectemolenplaatje@gmail.com. Zie verder de onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden Fotowedstrijd ‘Het perfecte molenplaatje’

Deze wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing op de fotowedstrijd ‘Het perfecte molenplaatje’ van Vrieze’s Erfgoed, molen comité, Groteweg 54 in Wapenveld. Hierna te noemen, molen comité.

1. Looptijd wedstrijd

1. De fotowedstrijd start op 1 augustus 2024. Alle inzendingen moeten uiterlijk 1 september 2024 om 23.59 uur ingezonden en ontvangen zijn.

2. Meedoen

1. Er is geen leeftijdsgrens gebonden aan de wedstrijd. Professionele fotograven en vrijwilligers van het Molen comité zijn uitgesloten van deelname. Deze wedstrijd is gericht op amateurfotografie.

2. De foto moet een element van ‘Molen de Vlijt’ bevatten. Dit kan zowel van de buitenkant als binnenkant zijn. De molen zal op een zaterdag in augustus open zijn om binnen foto’s te kunnen nemen. Deze datum zal gecommuniceerd worden via de Facebookpagina van Vrieze’s Erfgoed.

2. Het molen comité behoudt zich het recht om deelnemers uit te sluiten van deelname als zij van mening is dat deze niet conform de voorwaarden handelen of anderszins op frauduleuze wijze toegang hebben verschaft tot deelname of het verloop van de fotowedstrijd op oneerlijke wijzen hebben willen beïnvloeden.

3. Door deelname aan de fotowedstrijd verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud van de spelregels. Indien er buiten deze spelregels om, bijvoorbeeld op de website/faceboekpagina van Vrieze’s Erfgoed, specifieke regels worden gesteld als aanvullend dienen te worden beschouwd op deze spelregels.

3. Persoonsgegevens

1. Deelnemers verklaren dat persoonlijke gegevens, in dit geval naam en emailadres, voor het doel en binnen de context van de fotowedstrijd en andere doeleinden omschreven in deze spelregels gebruikt mogen worden. De naam van de genomineerde en winnende deelnemers worden getoond bij de publicatie van de foto’s, zowel online als offline. Het emailadres van de deelnemer wordt enkel gebruikt voor de noodzakelijke communicatie rond de fotowedstrijd.

2. Deelnemers hebben te allen tijde het recht om de opgeslagen gegevens in te zien, te verifiëren en rectificeren. Dit kan door contact op te nemen met Vrieze’s Erfgoed via mailadres: info@vriezeserfgoed.nl

3. De gegevens die door het molen comité zijn verzameld worden tot een week na de tentoonstelling (14 september 2024) bewaard. Nadien worden de gegevens verwijderd.

4. Eisen aan de inzendingen

Foto’s van de deelnemers die niet voldoen aan onderstaande eisen kunnen gediskwalificeerd worden.

1. Foto’s moeten in digitaal formaat gestuurd worden via perfectemolenplaatje@gmail.com.

2. De deelnemer verklaart dat de foto’s die zijn ingezonden ook daadwerkelijk door hem of haar zijn gemaakt.

3. Bewerking of het maken van collage is toegestaan, zolang de basis maar een eigen unieke foto blijft die sowieso Molen de Vlijt als inhoud heeft.

4. De ingestuurde foto mag geen aanstootgevende, provocerende, lasterlijke, seksueel getinte of andere bezwaarlijke of ongepaste inhoud bevatten.

5. Er geldt een maximum van 1 inzending per persoon. De eerst gestuurde foto is de foto welk beoordeeld zal worden.

5. Jurering

1. Er worden 10 inzendingen door een vakjury genomineerd voor publicatie op de tentoonstelling die te zien is op 14 september 2024 op Vrieze’s erfgoed, tijdens het vieren van het 40 jarig jubileum van Molen de Vlijt. De foto’s zullen op een groter formaat worden afgedrukt zodat het publiek deze duidelijk kunnen zien, Tijdens het jubileum kiest het publiek anoniem voor zijn/haar mooiste foto. Hiervoor ontvangt elke bezoeker een stemformulier welke zij ingevuld kunnen deponeren in de daarvoor bestemde stembus. Om 15.00 uur sluit de stembus en zullen de stemmen worden geteld waarna de winnaar wordt gekozen.

2. De 10 geselecteerde inzendingen krijgen per e-mail bericht van de uitslag. Beslissingen van de vakjury zijn bindend.

3. De organisatie behoudt zich het recht voor om de geldigheid en de originaliteit van elke deelname en deelnemer te controleren en deze te diskwalificeren wanneer deze niet in overeenstemming zijn met de spelregels.

6. Publicatietoestemming

1. Als de foto enig materiaal of element bevat waarvan de inzender niet de eigenaar is, of waar derde partijen rechten op hebben, en/of als er personen herkenbaar op de foto voorkomen, is de deelnemer verantwoordelijk voor het vergaren, voorafgaand aan het insturen van de foto, van alle overdracht en toestemming om de foto te publiceren. Als een persoon op de foto minderjarig is, is een handtekening van 1 van zijn/haar ouders noodzakelijk.

7. Gebruik van het fotomateriaal

1. Door inzending geeft de deelnemer het molen comité het niet-exclusieve en onbeperkte recht om het fotomateriaal geheel of gedeeltelijk te gebruiken en/of publiceren in haar uitgaven zowel online als in print.

2. Het staat de deelnemer te allen tijde vrij om het fotomateriaal ook zelf te blijven gebruiken.

3. De naam van de betreffende deelnemer zal ten tijde van de wedstrijd genoemd worden bij publicatie. Wanneer in de toekomst de foto gebruikt wordt voor publicatie zal niet de naam er altijd bijgezet worden.

8. Klachten

1. Eventuele klachten en bezwaren in verband met de fotowedstrijd kunnen aan het molen comité kenbaar worden gemaakt door middel van het sturen van een e-mail aan info@vriezeserfgoed.nl.

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.