Molenerf Vriezes Erfgoed Wapenveld

Dit zet Edith zaterdag op tafel

Edith Westendorp van Eetit, zet zaterdag 9 juli weer bijzondere gerechten op tafel tijdens het Culineeren in de sfeervolle boerderij van Vrieze's Erfgoed.

Dit zet Edith zaterdag op tafel

Daarbij let ze op de wat het seizoen te bieden heeft. En omdat het de Nationale Imkerijdag is, maakt ze uiteraard gebruik van honing. Op tafel verschijnt zaterdag een rode bietensalade met geitenkaas, walnoten en honing. Ook is er een aardappelsalade met spekjes en mosterd en een stoofpotje van kip en bonen met een honing-mosterdsaus. Bij het molenbrood hoort een kruidenboter, tomatenjam en een frisse roomkaas met kruiden en boerenkaas. En dat geheel wordt afgesloten met een aardbeien-yoghurt. Tijdens het Culineeren zitten de gasten samen aan tafel en kunnen ze onbeperkt genieten van de gerechten. Edith serveert van 12.00 tot 14.00 uur en deelname kost 10,00 euro per persoon. Aanmelden vooraf is niet nodig maar voor wie met een groepje wil komen is opgeven vooraf wel handig. Dat kan via Petra Sleurink 06-51794969 of petrasleurink28@gmail.com .

 


Vriezes Erfgoed Wapenveld
Groteweg 54
8191 JX Wapenveld
Molen de Vlijt is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Voor informatie en reserveringen voor trouwlocatie, bruiloften, feesten, vergaderingen etc mail naar het contactformulier.